Våra tjänster

Radioreklam
Vi erbjuder radioreklam med helhetslösning för dig och ditt företag eller förening som vill nå ut till Halland/Skåne. Vi är med dig från första idé till färdig jingel i radion.

Voice Over
Behöver du eller ditt företag eller förening hjälp med att lägga snyggt ljud på era filmer för sociala medier, då har vi lösningen för er. Våra producenter hjälper er med inspelning och inläsning av informationstexter eller annat till era filmer till sociala medier för ett proffsigt och tydligt resultat. Vi utför både inspelning med Video och ljud.

Podcast
Om du eller ditt företag eller förening önskar spela in en egen podcast har vi den tekniska lösningen för detta. Vi bistår med teknik och expertis samt efterarbete för att ni ska få önskat resultat till er podcast. Vi hjälper er hela vägen ut i etern.

Eget Radio Program
Vill ni nå ut lokalt med ett eget Radio program här på Radio Halmstad? Vi har ett flertal program som sänder hos oss och är ständigt intresserade av nya program idéer.
Kontakta oss gärna för ett möte.

Filmproduktion
Tillsammans med dig producerar vi filmer som är övertygande, visuellt tilltalande och som får ditt varumärke att sticka ut. Du kan känna dig trygg när du samarbetar med oss. Vi gör allt från enklare filmer för socialmedia till större företagsproduktioner.

Ljud
All övrig inspelning, bearbetning eller liknande kan vi hjälpa till med. Vi är öppna för era idéer och anpassar oss efter just ert projekt.

Kontakta oss för frågor.