Annonsera lokalt

Radio Halmstad är en etablerad, lokalt välförankrad och underhållande radiostation  från Falkenberg och Hylte i norr till Laholm och Båstad i söder. Vi sänder dagligen nyheter i samarbete med TV4, liveupptagningar från vår studio med välkända profiler och intressanta gäster under olika teman samt direktsändning vid varierande aktiviteter, evenemang och tävlingar med lokal närvaro.

Majoriteten av våra lyssnare är i åldern 30 till 65 år, har en god ekonomi och är flitiga konsumenter. De är dessutom trogna radiolyssnare vilket gör att ni genom oss kan bygga upp en stark relation med lyssnarkretsen. Radio Halmstad är en given samarbetspartner om ni regionalt vill marknadsföra er och kommunicera ut lokala budskap, arrangemang samt övrig information med hög OTH.

Reklam via radio har flera fördelar…
Radioreklam är ett verktyg som gör att ni når ut till en stor mängd konsumenter och kan kommunicera brett med hög repetitionseffekt. Samtidigt ger det möjligheten att på ett personligt, målinriktat och levande sätt förmedla ut ert budskap och varumärke.

8 av 10 svenskar lyssnar på radio varje dag…
Radioreklam är en slagkraftig metod att komma åt målgruppen på. Dessutom når ni människor på relevanta tider ur köphänseende eftersom radion följer lyssnaren under hela dagen. Det är även möjligt att via radio förmedla känslor genom att måla upp bilder med hjälp av ljud och effekter. Radio är också det media som konsumeras under längst tid per dag.

Vägen från er reklamspot till er webbplats är kort…
Många lyssnar gärna på radio när de t.ex. är på arbetet, på resan eller som allmänt underhållande och sällskapligt bakgrundsskval då vanligtvis en smartphone eller dator finns nära tillhands. Ofta följer lyssnaren upp det mottagna budskapet eller erbjudandet genom att direkt besöka annonsörens hemsida eller sociala medier. Undersökningar visar att radioreklam dramatiskt ökar effekten av övrig reklam för att göra målgruppen uppmärksam på en kampanj eller tillbud och driver mer trafik till webbplatsen.

Bra reklam ökar försäljningen...
Radioreklam är mycket kostnadseffektivt. Det är inte bara radiotiden som är billig även investeringen för att ta fram ett professionellt reklammaterial är låg. Det innebär att ni för några tusenlappar kan få en färdigproducerad reklamspot som håller precis samma höga kvalitetsstandard som hos de stora välkändavarumärkena. Detta höjer värdet på just ert varumärke och skapar en mycket större trovärdighet för reklambudskapet. Radioreklam driver försäljning och ökar intäkter.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er att skaffa fler kunder till ert företag/event.

info@Radiohalmstad.se